Om


Velkommen til Musik til Brylluppet!

Jeg er Dj Allan Flyverskjul, din personlige DJ og musikalske partner til jeres store dag. Med 30 års erfaring som DJ til bryllupper, er jeg her for at sikre, at jeres fest bliver uforglemmelig.

På jeres bryllupsdag er musikken mere end blot baggrundsstøj – den er soundtracket til jeres kærlighedshistorie. Derfor arbejder jeg tæt sammen med jer for at skabe den perfekte spilleliste, der afspejler jeres stil, personlighed og de følelser, I ønsker at fremkalde hos jeres gæster.

Med mit omfattende musikbibliotek kan jeg tilpasse mig enhver smag og enhver stemning. Fra de romantiske ballader til de pulserende dansegulvsfillere, sørger jeg for at holde festen i gang og gæsterne på dansegulvet.

Jeg går op i detaljer og sørger for, at alt lydudstyr er af høj kvalitet, og at lyden er krystalklar, så I kan nyde musikken uden bekymringer. Og med min professionelle tilgang og smittende energi skaber jeg den perfekte atmosfære, hvor I og jeres gæster kan danse og fejre kærligheden til lyden af jeres favoritsange.

Uanset om I booker mig som Dj alene, eller sammen med saxofonist, bongotrommer eller sangerinde, er jeg jeres personlige koordinator i forhold til den musikalske afdeling. Jeg sørger for at alt er timet og tilrettelagt ned til mindste deltalje.

Lad os sammen skabe et bryllup, som I og jeres gæster aldrig vil glemme. Kontakt mig i dag for at planlægge den musikalske del af jeres store dag!

Unleash the Exhilarating Rhythms of DJ Revelry

Lukas Schmidt

Event Coordinator

DJ Emma turned the night magical, flawless playlist, the dance floor was alive!

Secure Musik til brylluppet for Your Celebration

Choose Musik til brylluppet for a mesmerizing night. Expertly blending tunes with live saxophone, bongos, and vocals for a uniquely tailored Sjælland event.